Chanel......

                                                               
(20/10-09)

Då var jag "back home". Det har varit ett äventyr ;-). Upp klockan 04 sen kom min snälla syster och hämta mig och körde mig till Ängelholms flygplats. Trots det det var tidigt på morgonen är man ju pigg för att det var så mycket jag skulle ha koll på. Checka in min väska och skulle genom kontrollen. Då pep det till. Alltid är det något. Men de släppte genom mig!

Det var inga bokade platser utan först på planet får bra plats. Jag som inte är typisk svensk som slår sig fram, tog det lugnt och gick på allra sist. Väl på planet leta jag upp sista platsen som var längst fram bakom piloten (med vägg mellan) men min plats var vänd med ryggen mot. Så jag flög baklänges det var en upplevelse i sig :-).

När jag landa och skulle vänta på min väska kom det fram 3 tjejer som undra om inte jag skulle på Chanelkursen. Jo, sa jag. De sa att jag kunde ha följe med dem. Jag blev ju överlycklig då slapp jag leta mig dit själv. Så då kunde jag slappna av.

Det var en underbar kurs och jag har hittat en ny favoritdoft och många aha upplevelser. Sov på Hotell Norrtull i Vasastan. Hann träffa en av mina vänner från barndomen som bor där uppe. Hon tog sig till mig på en lunch. Har en vän till som bor där men hann inte för kursen tog hela dagen. Men jag har lovat henne så många ggr att komma och hälsa på. Jag måste bara få det till handling. Men det kommer ;-)

Jag tappade min mobil och blev av med mitt minneskort.... :-( Trist, all min musik och alla foto samt filmer var på det kortet.

Sen bar det hem efter 3 dagar i storstan. Mannen min kom så vi åkte hem till honom för min bil stod på verkstad i Ronneby. Han har lämnat den där så den är nu i perfekt skick.

På lördagen var vi på en husvisning en strandtomt, underbart läge men dyrt. På kvällen var vi hos hans vän och fru. Med god mat och sällskap. Blev sent och då är man halvdöd dagen efter. Hela dagen efter är förstörd.

Måndag var det tillbaka till jobb efter en vecka. Mötes av negativ energi igen.....Blä. Tur man kan skaka av sig det. Önskar hon förstod att jag vill inte veta något om henne och hon inte har något att hämta hos mig. Vi är färdiga med varann..........Now and forever!!!!

Nu är det min vecka med tjejerna och det är så mysigt.....I love it. Saknar dock min älskling. Men en dag...hoppas jag :-)

Love U ♥
♥ LU ♥

 






Tack.... till blomstertjejen


(10/10-09)

Tack du söta tjej som fick mig att lugna mig inför min Stockholmsresa.... Säger TACK. Känns lite lugnare nu ;-) Alla som läser: köp blommor på Interflora i Hyllinge!!!! ;-)

Idag har det varit jobb hela dagen. Fick ett tips om att jag borde gå och värdera alla mina guldsmycke, bra att ha om det skulle hända något. Får se om jag hinner in i smyckebutiken imorgon och beställa tid för värdering.

När jag kom hem idag så har jag faktiskt nästan packat klart väskan till Stockholm. Så var det gjort. Sen har det varit "en ta hand om mig själv kväll", ansiktsbehandling med allt vad det innebär. Så härligt.....

Nu ska jag titta på filmen Män som hatar kvinnor.... Sista filmen som är kvar av de 3 vi lånade igår. Såg igår Bröllopsduellen och Benjamin Button, den sistnämnda var sorglig, så som vanligt när jag vaknar efter en sådan film var mina ögon svullna :-(..... Sorgligt söt film.

Nu ska jag lägga mig till rätta och kolla sista filmen..... Sov gott :-)

Imorgon ♥
♥ LU ♥

Flyga själv :-(


(9/10-09)

4 dagar innan jag ska till Stockholm känner jag ångest och negativa tankar. Har aldrig rest själv och vill verkligen inte det :-(. Det som är värst är att jag inte hittar i den staden, vet inte hur man tar T-banan. Det är hemskt. Sen det trista är att jag ska vara där själv ..... Bättre när kurserna är på hemmaplan. Jag är inte glad för Stockholm. Inget som lockar mig alls..... Göteborg och Köpenhamn är mycket mer mina favorit storstäder.
Åh vad jag inte vill åka.........

Nu är det massa positivt på jobb igen....Tack sötis ;-)

Idag ska jag och lilltjejen ha en super mysig kväll med massa god mat, efterrätt och det blir en god film som hon ska välja....tror då att det blir en romantisk prinsessfilm ;-) vad gör man inte för den man älskar ;-).

Var på ett smyckeparty igår kväll hos mellansystern, fina smycke....mycket silverfärgat. Men jag hitta något som var guldfärgat....Jag är ju guld tjej. Men visst på sommaren är det läckert med silver på min brunbrända ( ja lite färg iallafall) kropp.

Det är mycket prat om svininfluensan om man ska ta vaccination eller ej. Och jag har bestämt att jag hoppar det av många anledningar. Ingen som vet vad som är bäst eller ej. Massa biverningar som jag inte är så sugen på. Sen tror jag ju inte på skolmedicin. Är ju mycket för allternativ medicin. Jag och tjejerna har bra immunförsvar och tror att kroppen tar hand om det mesta..........


Fötti ;-)♥

♥ LU ♥

Klona mig.......


(6/10-09)

Ja nu var jag här igen.......

Tiden räcker inte till..........
Jag räcker inte till.............
Pengarna räcker inte till.....

Hoppas bara jag inte förlorar något på vägen, vill ha min älskling, mina vänner och min familj kvar. Jag försöker vara alla till lags så gott jag kan. Älskar er alla och tack för ni finns.

Det har varit en del artister som jag hört de senaste veckorna ;-). Alcazar, Sarah Dawn Finer, Anders Lundin, Robin och Style. Jag måste erkänna att jag gillar Alcazar och det är tydligen förbjudet i min vänskapskrets hihi.
Style var nostalgi till max, kul men lite B.

Har besiktigat bilen med relativt gott resultat. Det blev ombesiktning men jag har världens bästa man som hjälpt mig och fixat en av det 2 sakerna. Tack tack vad skulle jag gjort utan dig. Bara undrar hur jag någonsin ska gottgöra dig och allt du gör för mig. Känner ingen som kan så mycket som du.

Äntligen kommer min arbetskamrat tillbaka efter sin semester. Det har varit 2 långa veckor.

Idag har varit en underbar solig dag. Jobbat lite i salongen och sen var jag med yngsta systern i skogen med hundarna. Sen somna jag en stund på soffan.

Håller tummarna för min förra kollega att allt löser sig. Kram!

Tänk vad du gör mig lycklig om du bara förstod det....... Det kan bara bli bättre!!!!


Du är bäst ♥
♥ LU ♥









RSS 2.0