Idag är.....


(29/6-09)

Jobbat hela dagen känns det som. Men snart kommer min belöning ;-) Så bra för mig......

Äntligen♥

♥ LU ♥


Michael Jackson :-(


(28/6-09)

Höll ju nästan på att glömma det tråkiga som hänt. Michael Jackson lämnade oss den 25/6-09. En av de största artister vi haft. Fick lite ont i magen och tycker det är så ledsamt.

Tack för all underbar musik du efterlämnat..............................

Mata mig.........svälter........


(28/7-09)

Hej igen ;-) Undrar om någon saknat mig här hihihi.....

Min värk håller i sig men nu ser ingen det, bara jag som känner av den :-(. Men det ska nog bli helt bra.

Ja då har det varit midsommar. Jag åkte till Blekinge och hade en helt underbar helg i båt. Hade nästan glömt hur mycket jag saknar det livet......att få vara ute på havet och att vakna helt utvilad. Åh I love it.....Jag sover som en prinsessa med ljudet av havet som närmaste granne.  Jag skulle lätt kunna bo på en båt, dock inte i Sverige vintertid. Underbara människor på havet. Ibland nästan för nära till sin granne ;-).

Nu har jag äntligen bokat resa till Spanien. 29/7 bär det av. Ska bli så skönt att njuta av spanska maten, språket och människorna. I de largo para España....

Nästa helg är det jag som har KAOS träffen och nu har jag köpt biljetter. Kan inte än berätta vad det är, då några av tjejerna läser min blogg ;-) Det är lite hemligt tills den dagen kommer, det är det som är det roliga, att man aldrig vet vad som ska hända den dagen. Man får ett mail med vad man ska ha för klädsel och när det börjar det är väl i princip allt. Och denna gång då jag håller i det så behöver jag inte vara så nyfiken, för det är mitt stora dilemma när de andra tjejerna håller i det, JAG ÄR SÅ NYFIKEN, som ett litet barn på julafton.  Man har fått prova på lite olika saker under dessa år vi varit igång. Inte alltid lätt att komma på något skoj. Denna gång är det nog lite typiskt mig (där fick ni tjejer något att bita i).

Önskar jag fick lite mer av det jag saknar mest i mitt liv...........

Lever för de få gångerna ♥

♥ LU ♥

Glöm inte sju blommor under kudden.....


(17/6-09)

Nu börjar svullnaden gå ner lite. Lillstrumpan sa idag till mig att jag inte går som en gammal tant mer. Har inte ringt läkaren något mer. Väntar till måndag så får jag se hur det känns.....

Önskar er alla en underbar helg och dansa nu runt stången..... Vilken stång ni än har;-)))

Kram kram

Skolavslutning.......



(11/6-09)

Idag var det skolavslutning. Tjejerna fixa till sig, la makeup och fixa med håret. De är så fina och rara när de hjälper varandra. Vädret var inte att lita på idag så de hade avslutningen inne i en lånad lokal (stor). Tjejerna går på en friskola så de är bara en klass i varje årskull 6:an till 9:an. De var så mysigt. Det är nu man längtar tillbaka till skolan, så man kan ha sommarlov ;-) hihihi....

Sen stack jag till min frisörska så hon kunde ta det värsta på mina toppar som var slitna. Bara de lilla hon tog känns så bra. Tack för det....

Sen var det jobb jobb och jobb.

Sitter nu i soffan och känner samma som igår i knäet men det är mer svullet. Idag var sista dagen med antibiotikan. Så om det inte är bättre efter helgen får jag nog ringa och höra vad jag ska göra åt det!!!!!!

Nä nu ska jag lägga mig tillrätta i soffan och bara vara i min ensamhet.... Kram på dig som läser.....

Puss♥

♥ LU ♥

Tant???????


(10/6-09)

Idag var en sådan skön dag då jag inte hade några måsten..... Sov tills jag blev väckt av att grannen borra i väggen kl 7.40!!!! Får man börja så tidigt att borra????? Blääää. Jaja efter 5 minuter ringde telefonen så jag hade bara fått sova 5 minuter till annars. Något ska man ju vakna av ;-).

Tog och dansa runt med dammsugaren en sväng.....så nu är det sååå fint igen.


Det känns ok med värken idag, hoppas detta verkligen är slutet.


Lilla tjejen kom med sin nyfunna kärlek, så söta ihop så.....


Sen åkte jag och handla med mina kära tjejer. När jag kommentera deras klädsel fick jag tillbaka 10ggr värre. Idag hade jag jeans, svart skjorta och en svart väst på mig. Jag fick då höra att jag klädde mig som en tant och att jag går på land med flytväst!!!!!!!!!!!! Oj, bäst att jag inte kommenterar deras klädsel i framtiden ;-)

Och nu sitter jag här och njuter av att jag mår så bra med allt omkring mig. Jo, trots värken lever jag! Imorgon är det skolavslutning. Så nu kan tjejerna slappa.....Det är de värda. Så de kan ta igen sig och samla krafter till nästa termin och köra fullt så de blir nöjda med betygen. Men de är så duktiga.

Hoppas axeln blir bra snart ♥

♥ LU ♥


MAMMA!




Jag älskar dig mamma // jennifer

Glad......


(9/6-09)

Ja det börjar bli något bättre. Vet dock inte om jag bara hoppas och intalar mig det själv. Eller kan det vara så illa att jag vant mig vid känslan av att det värker mest hela tiden!

Vakna med ett stort leende iallafall som ni ser. Fick massor av god energi i natt. Är så glad för det. TACK ;-)

En lite tråkig dag på jobb idag den var tung och det vart torrt på kunder. Men nu har jag kommit hem och njutit av god mat och sitter i vanlig ordning och filosoferar på livet. Är så lycklig för allt omkring mig. Mår verkligen toppen. Nöjd med det mesta. Klart att det finns saker jag vill ha men det är bara saker...... Allt annat har jag ju ;-)

Igår glömde jag visst att jag bokat in en kund :-( ingen aning hur det gått till. Jag skriver ju ner allt, men denna gång vet jag inte hur vi misstolkat varandra. Sorry.

Lyckligt lottad ♥

♥ LU ♥


Kanske på rätt håll !!!!!


(7/6-09)

Igår var det min dag ;-). Tack för alla fina presenter och alla gratisrop från alla håll och kanter.... Fick blommor, presenter, pengar, vin och en bok. Jag älskar presenter, jag är som ett barn på julafton. Önskar det var min födelsedag oftare dock utan att åldras.


Min onda värk var värst igår :-( det har bara eskalerat från när det börja och fram till nu. Idag var första dagen jag inte kände att det var värre än gårdagen, bara samma. Kanske är det på väg ner igen. Hoppas, hoppas, hoppas..... Har dock fått några små utslag i ansiktet. Missprydande såklart! :-(

Idag har jag jobbat. Det känns bättre att jobba än att sitta hemma på soffan. Gör bara mer ont när jag inte får röra på mig. Jag har dock svårt att gå upp på vårt lager, så mina kära medarbetare får den äran ;-).

Såg att det snart var dax för nästa AW, på inbjudan är där en bild på mig från förra gången....där jag inte dansar nykter hehehe.........Jag som avskyr bli fotograferad har hamnat på foto ändå hahahah. 

Träffade mina gamla klasskompisar från hudterapeut utbildningen i torsdags. Alltid kul att ses för att höra vad som händer i deras liv. Jag var ju inte på topp så jag lämna dem relativt tidigt. Men det var mycket god mat och trevligt. Tack!

Saknar värme ♥

♥ LU ♥

Kärlek....vad mer kan man önska?


(5/6-09)

Den bästa kärleken väcker själen och får
oss att vilja ha mer.
Den tänder hjärtats glöd och lugnar sinnet......


Om nätterna sover jag verkligen dåligt. Det gör fruktansvärt ont i lederna mest högra knäet :(. 8.30 ringde läkaren som skrivit ut antibiotikan till mig. Hon sa att blodprovet visade bara att jag hade en infektion i kroppen som en förkylning. Jag undrade om det inte visade borelia. Enligt henne visar inte proverna alltid det, i 60% av fallen ser man det men jag tillhör de andra 40%....... Why???? Jag vill ha ett svar. Tänk om det är något annat och jag blir felbehandlad!! Hon frågade igen om jag inte hade någon med reumatisk värk i familjen. Och återigen svarade jag henne NEJ. Tror hon att det har kommit nu på någon annan i familjen den senaste veckan?
Jag har aldrig gillat sjukhus och sjukvård. Jag är bara där när jag verkligen behöver. Men inte ens då tar de det på allvar.

Jag är verkligen glad att jag inte är hos dem så ofta. Tack för det!!! Så njut av livet när din kropp mår bra.

Har varit ute med lillkillen Benji. Sen storhandlat så vi kan bjuda på mat om det är någon som vill hälsa på i morgon ;-).
Mormor, morfar och lillstrumpan var och gratta mig idag.

En nära familjemedlem väntade sitt första barn nu i maj. Det blev komplikationer och Albert fick dras ut med sugklocka. Han fick syrebrist i samband med förlossningen och fick bara vara med oss en dag i detta liv. Fäller en tår. Albert....vi ses i Nangijala. Puss och kram.

Need love ♥

♥ LU ♥

Jag önskar mig........


(2/6-09)
En ledig dag med strålande sol. Men jag får ju inte njuta av det vackra vädret :-( min antibiotika tillåter inte det.
Så jag har tvättat fönster, dammat, dammsugat, slängt gamla kläder, sorterat i sommarskorna nu ska jag bara tvätta golvet också. Men ska först hämta lillstrumpan och handla, vi ska grilla mmmmm gott. Sen får vi se vad min kropp orkar när jag kommer hem. Mitt högra knä är svullet, det är där fästingen satt. Har inte fått något svar på blodprovet ännu.
Men jag har alltid humöret på topp ;-).

Tack för du finns♥

♥ LU ♥

RSS 2.0