Vår i luften......


(27/2-09)

Satte klockan på 9.00 men vakna en timme tidigare... Bestämt frukost med min goda väninna. Hon hämta mig. Satte oss på vårt vanliga ställe. Är så orolig för henne. Hon berätta lite om allt som rör henne. Jag fällde en del tårar ni vi satt och pratade om saker. Jag har aldrig varit i hennes situation men när jag försöker tänka mig in i det så faller tankarna på min mormor. Kan inte tänka mig att hon en dag lämnar mig och detta liv. Därav tårar....

Sen var hon vänlig och körde mig hem. Jag skulle tvätta och städa. Det blev 2 tvättmasiner och en snabbstädning. Solen sken så underbart utanför fönstret. Ville bara ut.....

Tog min musik i öronen o gick ut. Älskar gå utan mål med min favorit musik i öronen och bara le. Man får så många leende tillbaka. Ja vissa kanske tänker: Vad går hon och småler för, men de flesta ler tilbaka. Underbart att leva!!!

Satte mig 3m från havet när mannen ringde. Han ville träffas igen, men jag vill ju inte mer. Hoppas han förstod. Jag var hemma strax innan solen gick ner....

Köpte räkor som jag stekte upp sen satt jag i soffan och bara njöt.....  Barnens pappa kom förbi och lämna några flaskor vin. Tack för att du alltid ställer upp för mig.

Tack för allt jag får uppleva. Kramizar alla ni som läser, har nu förstått att det är en del ;-)

♥ LU ♥

Hemligheten....


(26/2-09)

Upp när klockan ringde 6.50.... Frukost med tjejerna och sen iväg till skolan. Körde inom min frisör och boka tid och prata lite strunt.... Glad för hennes skull....


Sen var det jobb kl 9.45. Idag var vi bara 2 på jobb men det gick bra. Än en gång måste jag säga att jag bara är så lycklig att gå till ett jobb som jag gillar....Inte alla har den lyxen.

Köpte 2 par stövlar idag. Behövde verkligen ett par men som vanligt luras man att köpa mer.... ;-)

Har äntligen läst hela boken och livet har redan vänt....... Wow känner mig som en upplyst person med bara goda tankar och ideér. Önskar alla i hela världen läst den och framförallt levt efter den. Vill nu bara se filmen.

♥ LU ♥


Securitas.......


(25/2-09)

Idag hade tjejerna studiedag och det passa ju bra för att jag också var ledig. Så vi åkte ner tll Löddeköpinge och shoppade loss på Center syd... Tjejerna älskar butik New yorker där. Mycket festliga kläder. Jag hitta en klänning som jag tittat på innan och nu slog jag till.... Gick inom min väninna som jobbar där nere. Hon har fått en lånebil nu så länge eftersom hennes bil inte är körbar efter att tjuven totalkvadda den.

Sen köpte vi semlor fast fetisdagen var igår tror jag!

Tog ett låååångt bad med bubblor och allt....mmmmm.

Idag åkte lillsyrran och hennes sambo iväg till Thailand i 2 veckor... Åh vad jag önskar att de kunde ta hem lite sol till mig i en flaska det är allt jag önskar. Är det för mycket begärt???? ;-)

Så var denna dag till sitt slut....... Over and out ;-)

♥ LU ♥

Får gå vidare.....


(24/2-09)

Idag satte jag klockan för att hinna bort till lilla syster så hon kunde fixa min nagel på tummen. Den har stannat i växten och går sönder hela tiden. Så nu hoppas jag den tar sig ;-)

Sen kom mannen och hämta mig och vi åkte till hans hus som han ska sälja nu i helgen. Han behövde plocka lite och sortera lite. Det gick snabbt. Sen körde vi till Ebbas café och fikade. Snackade om allt möjligt. Sen skulle han åka tillbaka till huset för någon skulle komma och titta på något han ville ha sålt utöver....
Jag väntade på att tjejerna skulle komma in med tåget.  Gick in och skulle titta i en av mina favoritbutiker, kom ut med två blusar :-).

Mötte upp tjejerna och hem och laga lax......gott gotti gott gott. Sen skulle jag iväg och jobba kl 20-22. Vi hade en sån där Supershopping kväll med helt galna priser.... Det gick bra..

♥ LU ♥




Förlovning......


(23/2-09)

Jaha, då undrar jag om det verkligen behövs en förlovning för att visa att man älskar varandra!!?? Min äldsta vill det med killen i hennes liv. Jag kan inte bestämma något, det är deras beslut. Men jag kan tycka och tycker nog att det räcker att köpa ett likadant halsband tex. Men vi får väl se vad de bestämmer sig för. Han är ju en helt underbar kille så man kan inte vara mer än glad för deras kärlek. Kram på er båda!

Idag har det varit en lång dag på jobb. Kunderna har varit helt underbara. Har aldrig fått så mycket komplimanger som idag av kunder. Hur duktiga vi alla är som jobbar och att våra konkurenter inte kan något (får man vara skadeglad?). Hur vänliga och hjälpsamma vi är. Det roligaste är att kunderna faktiskt säger det till mig.........Tror mycket på försäljning och ärlighet i samma mening. Jag vet att jag är duktig på det jag gör!!!!

Mannen kom in på jobb idag. Han vill ha hela paketen...... Jag flyter med......Det är jag bra på ;-)

♥ LU ♥

Vill.....


(22/2-09)


Oj vad det hade snöat idag... Men smälte lika fort bort..... Jag ville åka kälke idag men barnen bara skratta och sa att då fick jag åka själv. Sa att jag får väl skaffa nya små barn som vill åka... Känns lite sådär att åka alldeles själv, stor, vuxen tant springer upp och ner i backen, hahaha.

Det blev tvätt för hela slanten idag istället..... Ett ont måste.... Men såååå gott när det väl är klart.

Fick idag lära mig att man smakar det man äter..... Så ät inte sparris hihi. Ananas ska var det man ska smaka ;-)

Natti

♥ LU ♥


Bio....


(21/2-09)

Idag kom yngsta systern och hennes sambo vid middag. Jag gjorde en ansiktsbehandling på de båda.

Barnen ville äta Burger King idag och så blev det... Sen gick vi på bio och såg Bedtime stories. Den var sådär på skala upp till 10 så en 5:a. Man skratta gott åt några saker men det mesta hade man redan sett när man sett reklam om den.

Idag fyllde en vän år det hade jag missat. Tur jag skicka ett sms och bara undra allmänt om allt var bra, så kunde han själv berätta att det var hans dag idag...... Grattis!!!!!!

♥ LU ♥

Tankar.....


(20/2-09)

Väckte yngsta dottern när jag skulle åka iväg till jobb.... Hon ville ut och fotografer i snön. Hon har fått ett nytt intresse, hoppas det håller i. Hon fick en systemkamera när hon fyllde år.

På jobb idag var det mycket goda tankar och mycket kärlek i luften. En rolig dag med skratt....

Hämta stora dottern som kom in med buss precis när jag slutat jobb. Hon var trött, hungrig och sliten :-). Hon har haft det supermysigt med pojkvännen. En underbar kille!!

Åt god mat sen lade vi oss alla 3 i soffan och slappa framför en gammal god film, Höstlegender..... Mysfaktor 10 :-)

♥ LU ♥

Äntligen......


(19/2-09)

Ännu en dag med sovmorgon......Lyxigt!! Sen var det jobb till sena kvällen.... Vakten kom in och berätta att damen från igår som han slängde ut vill anmäla honom för något.... Men enligt paragraf 13, sa han att han handlat helt korrekt ... Ja ja vi får väl se om det blir något mer av det.


Hämta min yngsta dotter efter jobb. Vi beställde kycklingkebab eftersom vi kom så sent hem. Så mysigt!! Den stora dottern var uppe hos sin pojkvän i Norrköping men kommer hem imorgon...

♥ LU ♥


Libido.....


(18/2-09)

Idag på jobb blev det liv... Jag stod och bevaka en av våra kunder som är känd tjuv. Hon tog tag i 2 saker men bara en sates tillbaka. Såg dock inte om hon satte den andra utanför mitt synfält. Men borta var den. Utanför butiken frågade jag henne om jag fick titta i hennes jacka? Hon sa: Va! Jag har inte tagit något. Hon tog av jackan och visa fickorna men inget däri. Vakten kom samtidigt och undrade om hon hade något som inte var hennes. Hon insisterad att hon var oskyldig. Och eftersom där inte var något bad jag om ursäkt.
Hon följde med in i butiken och ville se vad det var som var borta. Sen höjde hon rösten och tyckte att jag skulle be om ursäkt. Och jag sa att det har hon fått och att jag var ledsen för det inträffade. Hon blev aggressiv och vakten höjde sin röst och bad henne vänligen lämna butiken. Hon ville knappt lämna och han tog tag i henne o mer eller mindre drog henne ur butiken. Sen skrek hon utanför och vakten sa att hon kunde lämna centrat för hennes beteende. Oj det gick hett till vill jag lova.....

Sen på min lunch stod jag i kö för min melon och tranbärsdricka och mina halstabletter som jag är beroende av. När damen före mig som hade en fullproppad vagn sa att jag kunde gå före henne. Jag tackade. När jag nästan skulle betala hade jag tagit fel plånbok med mig..... Satte mina varor och sa till damen att jag bara skulle hämta mina pengar. När jag kom tillbaka hade hon redan sina varor på bandet. Hon sa att hon kunde ta mitt, gissa om jag blev chockad. Jag sa att jag väntar. Men vilka underbara människor det finns. Tackar för vänligheten!!!

Livet är bra underbart.......... Bara njut av det!

♥ LU ♥

Livet är vad du gör det till......


(17/2-09)

Jag bara älskar denna figuren. Vet att där är en Ice age3 på gång..... Vill seeeeeeee.

Idag har det varit en väldigt lugn dag både på jobb och i mitt liv. Stora dottern kom in på jobb idag efter att hon tagit bort sitt gips på armen. Den såg nästan död ut. Nu har hon lite att göra för att jobba upp styrka i armen igen.

Försökte mig på att skicka ett sms till mannen men förstår att det inte var någon idé.

Jag fundera idag på att barnens pappa var nog för perfekt och jag letar fortfarande efter en som honom. Men det finns bara en sådan. Jag får väl släppa den tanken. Oj vad jag funderar på många saker här i livet......

♥ LU ♥

Svårt.....


(16/2-09)

Vilken härlig morgon. Fick sova tills jag vakna......Underbart.

En vän kom förbi och snackade en liten stund.

Gick en runda när det snöade. Fint, men längtar till sommaren, är ju en sommartjej.

Fick ett samtal från en av mina närmsta väninnor och hon var så ledsen. Hennes mamma är sjuk. Sänder många goda tankar till henne...... Till hela familjen. Ni har varit i mina tankar många gånger under dagen. KRAM

Fick pratat ut med mannen idag. Jag sa som det var, att något saknades. Han förstod inte vad jag menade. Han trodde allt var på rätt köl. Jag berättade allt som jag kände och hur jag inte vill vara mannen i ett förhållande. Han sa att han ville rätta till det. Han är fin när det gäller vissa saker. Vi får väl se om det går att rätta till och framförallt om han förstod vad jag menade. Jag får flyta med och se vart vinden tar mig...

♥ LU ♥


Bil stulen.......


(15/2-09)

Klockan ringde 9.00 och jag hade ju precis somnat.... Ja mitt val.... Men jobbet kallade. Min väninna skulle ta och köra hem då också hade hon tänkt....
Efter 5 minuter när hon gått ringde hon och sa att hennes bil var borta. Jag undra om hon verkligen leta på rätt ställe! Så hon inte förhasta sig. Ja sa hon, där är en tom plats där hon ställde bilen. Någon hade stulit hennes bil.... Kan man inte få ha något i fred? Så hon fick ringa och anmäla den stulen och åka tåg hem.

Jag blev hämtad av min väninna som också jobbar på samma centra som jag. Tack för det, hade inte velat köra dagen efter.

Det blev en tung jobbdag, men det var inte så mycket att göra så jag överlevde. Senare på eftermiddagen ringde hon och berätta att hennes bil var hittad i Malmö. Tjuven skulle tanka på någon mack utan att betala (tror han att man får allting gratis?) Då var det någon som ringde polisen. Och eftersom bilen var stulen också så blev det en biljakt.

(Så här stod det i Sydsvenskan: Färden tog slut när den jagade biltjuven kraschade in i ett antal parkerade bilar. Han greps omedelbart. Enligt Mikael Persson, vid Skånepolisens länskommunikationscentral, började jakten efter att föraren försökt rymma från en bensinnota från Preem på Linnégatan. Mackägaren tog upp efterföljandet.
- På vägen körde föraren ner en stolpe och även rakt över refuger, säger han.)

Ja vad säger man....??? Hoppas alla kan lära sina barn vilket som är mitt och vilket som är ditt.
Är det taskigt att säga att jag hoppas han fick ordentligt ont i kroppen? Jag blir så arg.....

Efter stängning idag var det dax för inventering..... Klockan blev 22.00 innan vi var klara. Jag var såååååååååå trött. Men det visste jag ju om..... Som man bäddar får man ligga.

Fick skjuts av en av arbetskamraterna hem, tackar för det. Hann knappt lägga mig i sängen och somna innan huvudet landa på kudden...... Natti natt.

♥ LU ♥

Romantik???


(14/2-09)

Idag är det alla hjärtegulls dag. Där är ju ett krav till jag vill ha utav en man. En romantiker.....är de utdöda? Jag vill inte bara att det ska handlas för att det är en speciell dag en gång om året. En man måste kunna det där med att överraska när man minst anar det. Jag är ju sådan själv så visst kan jag väl få kräva det??

Har jobbat och packat in alla andras fina paket. Väl på jobb bestämde jag mig att jag minsann ville gå ut en sväng i kväll. Ringde min vännina som hade nämnt i veckan att hon gärna tog en kväll på stan. Jag hade sagt att jag skulle inventera på söndagen så jag tänkte att det inte var så bra att var uppe och festa dagen innan. Men nu var jag sugen på en sväng.

Hon dök upp vid 18.30. Vi satt och drack lite vin. Hon har lätt att läsa människor bara genom bilder. Så jag testa henne på några av mina vänner både män och kvinnor. Hon fick se en bild och ur den berätta hon vad det var för en person. Och eftersom jag känner dem och inte hon kunde jag bara sitta och bli mer och mer förstummad över alla rätt hon hade..... Crazy! Men hur roligt som helst.

Väl ute på stan hade vi hur kul som helst (det har vi ALLTID). Var först på Helsing ett nytt ställe. Men där var inte så mycket folk när vi kom in så vi gick vidare till Grand hotell. Där satt vi tills det börja "skaka" i benen, då är det dax att gå och dansa. Det blev Cantina. Mycket trevligt folk där. Det kan vara så blandat när man är där.

Jag pratade med en trevlig man som skämtade till det under natten. Ja det blev en härlig dag och natt. Min väninna sov över. Hon bor inte i stan så det brukar hon göra.

♥ LU ♥

Funderingar........ igen.......


(13/2-09)

Dagen började med sovmorgon.

Hade köpt en alla hjärtans blomma till mormor och morfar så jag körde hem till dem. Ringde på deras dörr men ingen öppna. Ringde och knackade på om vartannat men ingen reaktion. Tyckte att jag hörde någon där inne som dammsuga. Tog min telefon och ringde in, deras gamla telefon hördes ljudligt, säkert hela vägen ut på gården hihihi. Men ingen som svara. Jag tittade ner i brevlådan och då var jag säker på att hon var där. Ringde på klockan ett par gånger till. Men jag kunde ju inte stå där hela förmiddagen. Så jag hängde påsen med blomman på dörrhandtaget då det vreds om i låset. Där stod mormor och sa att hon hörde att det knäppt till i deras telefonsvarare.

Vi satte oss och pratade lite och jag sa att de är dax att skaffa den där hörapparaten. Hon sa att hon fått tid till undersökningen.  Det låter bra så man slipper stå ute i trappan 10 minuter ;-)

Därefter skulle jag passa min systers hund Luna. Ringde systern och undra om de hade gått hemifrån. Det hade dem så jag körde hem och hämta upp dem. Behövde handla lite inför kvällen då mannen skulle komma på middag. Ska bli mysigt.


Sen var det dax för lite badminton med mellansystern. Det är så roligt att spela. Fick bollen på mig ett par gånger då hon siktar in sig på alla möjliga delar ajajajajaja.


När jag kom hem så kom Luna glad som alla hundar blir när man kommer hem. Jag sa till henne direkt att vi ska ut och kissa. Då kissar hon i hallen, hon missa att vi skulle ut. Hon hörde bara KISSA och det var precis vad hon gjorde hihihi.

Hade fått nycklar så innan det var dax att börja laga mat så gick jag hem till syrran och lämna Luna.

Lagade en god middag och den blev uppskattad. Jag vet att just den rätten är älskad av de flesta.

Men nu börjar jag känna mig osäker på vad jag vill igen :-(. Ja, jag vet att jag sa att där inte var något fel på honom men det har dykt upp något. Han är osäker på vem han är och det gör honom lite tafatt..... Åh vad ska jag nu göra? Det är väldigt avtändande. Så då står jag på ruta ett igen :-(.

♥ LU ♥


Levande blomhållare.....


  (12/2-09)

Idag var det jobb igen..... Jag är så glad för mitt jobb.... Fick en snygg handduk från Kenzo :-)


Köpte Alla hjärtans presenter till min goa tjejer ;-).

Min goda vännina har mött kärleken så glad för hennes skull.....Hon bubblar av mysfaktor. Han verkar vara en bra och trygg man. Håller "alla" mina tummar .


Har kollat på ett program på kanal 2, Hjärnstorm, så intressant om hur vi människor fungerar och hur vi läser av andra människor. Det enda jag följer på tvn.... Så idag har jag lärt mig hur det ser ut när människor ljuger.... Så nu kan ingen försöka det längre, hihihi.

Nu ska jag jag hoppa i säng så jag är utvilad inför min lediga dag i morgon ;-)

♥ LU ♥


Rolig lunch.....


(11/2-09)

Idag blev jag upphämtad av vänninan som jag ska åka på solsemester med v.11.... Trött var jag men hann sätta på lite mascara innan jag klev ut i det som jag trodde var slut...... snön..... Jaja, vi skulle ju iväg för tredje gången och kolla upp vad där fanns för intressant resemål. Men efter en snabb runda på resebyråerna var vi fortfarande utan någon destination :(.
Vi satte oss på Espresso House, hon med en frukost och jag med min älskade Chai latte.

Sen strax innan 12 gick vi ut med syrrans hund Benji. Och han jaga snöbollar som vi kasta. Han tyckte nog dock att de var för kalla att bära i munnen. Kanske skulle han använda Sensodyn tandkräm.... hahahaha 

Sen skulle vi luncha med vår gemensamma vän. Han var så rolig o busig idag. Sen fick vi alla hjärtans present av honom..... choklad. Så gulligt!!!! Tack tack.

Därefter fortsatte vi vidare till Waynes för min andra Chai latte idag....  Bara en massa fika och mat idag.

Jag blev hemkörd av en annan väninna. Väl hemma kände jag mig lite febrig. Somna snabbt i soffan inpackad som en vårrulle. Känns fortfarande inte riktigt 100. Ont i hela koppen.

Mannen ringde och pratade en bra stund. Lika underbart som igår :-)
Nästan så man blev feberfri direkt...... Abrazo

If a second were a hug, I send you hours
If love were a person, I send you me


♥ LU ♥


Mysigt....


(10/2-09)

Idag har det varit kurs om Chanel hudvård.... Jag fick lära mig bla att där finns Taurin i ett av deras serum. Samma som finns i Redbull som "ger dig vingar". Taurin är en aminosyra som människor och djur tillverkar själv i kroppen för att reglera hjärtat och muskelsammandragningar. Men i syftet hudvård ska den ge en kick i hyn....
Där fick  du lite fakta...... hihihi

Det är tufft att sitta stilla en hel dag när man alltid annars rör på sig....... Puh. När jag väl kom hem hoppa jag i ett varmt bad med min bok The secret. Den ger mig så mycket. Jag känner lycka och mycket eftertänksamhet. Tänk om alla hade levt efter den...... Bara goda tankar, det hade varit härligt...


Sen cyklade jag iväg till mannen som gör mig knäsvag......redan efter så kort tid. Men vilken härlig känsla :-)
Vi kan prata om allt och han säger att det är så skönt att kunna prata med mig. Mina vänner säger att jag alltid letar fel på männen som korsar min väg. Men jag hittar inga fel på denna man....
Kan det verkligen finnas en till som jag ,som är perfekt? Jag bara skojar..... ;-). 
Har en underbar härlig känsla i min lilla mage....mmm.

Is this love that I'm feeling
Is this the love that I've been searching for
Is this love or am I dreaming
(Whitesnake)


♥ LU ♥

Goda tankar......


(9/2-09)

Idag ville jag bara ligga kvar i mina sköna säng o sova...... Men jobbet kallade. Det blev en väldigt lugn dag och kunderna lyste med sin frånvaro.....

Bara en visste vad jag skulle göra ikväll!!
Ville inte berätta för någon, det blir inte som jag tänkt då..... Men denna gång kändes det väldigt intressant :-)
Kändes så NICE ;-)
Vännen min kom och hälsa på. En mjuk och härlig person.

Ni som är nyfikna.............................................Fortsättning följer...........................

Puss och godnatt

♥ LU ♥

Kändislik!!!!!??????


(8/2-09)

Tack för komplimangen om att vi är lika :-) Tredje gången jag hör det så något är där väl.... Tack tack...

Idag skulle jag/vi hitta resa till v11, jag och min vännna. Men inget som passa oss idag. Så vi tar det på onsdag i centrum istället. Trevligare bemött där än på Väla.....

I dag kom barnens pappa hem efter en veckas semester så han hämta dem. Lilltjejen har haft lite feber och var lite nere.
Sen tog jag mina lurar med musik och gick en lång runda i det vackra vädret. Helt underbart!!

Var lite frusen när jag kom hem men skönt trött.......
En riktigt härlig söndag.... I like.....

Nu är det sängen som kallar.... Lite ensamt då tjejerna har varit här så länge nu....

♥ LU ♥










Snyggar upp......


(7/2-09)

Ja som man bäddar får man ligga.... Inte drack jag så mycket??

Idag har jag snyggat till hem, bil och mig själv så gott det går ;-)


Parkera bilen i centrum igår så fick knalla dit i morse o hämta den..... När man tänker att jag vill INTE träffa någon nu när jag precis vaknat och inte lagt mascara på fransarna. De är då man så klart möter någon som man bara vill se så bra ut som det bara går. Hälsa snabbt och gick vidare. Blir så glad när man möter honom..... ;-)


Idag är det något som heter melodifestivalen..... Men jag lägger inte min dyrbara tid på något sådant.
Inte mitt program om man säger så hihihi.
Blir filmtajm med mina tjejer istället.....
Kram på er alla

♥ LU ♥

Bomben!!!!


(6/2-09)

Idag efter ett antal veckor berättade chefen för min arbetskollegor att jag blivit erbjuden ett annat jobb i Malmö men jag tacka nej, trivs så bra där jag är och man vet ju aldrig hur det blir om man byter. Hade ju varit annat om jag inte trivts eller om jag var nyfiken på förändring.....

Har precis kommit hem från en liten runda på Utposten. Skratta så jag hade ont i kinderna. Så mysigt med vänner som ger en massa energi och tvärtom. Kram på er om ni läser detta ;-)
Fick dock en hemsk drink, tror tjejen i baren inte visste vad hon gjorde.... Blä den var hemsk.

Ja då är det bara att hoppa i säng......

♥ LU ♥

Bad girl... gone good ;-)


(5/2-09)

Dagen har varit seg som tuggummi.............................
Började dock med god frukost hos en vän.

Nu vet jag vad jag inte vill ha....

3 egenskaper jag vill ha hos en man, humor, jag måste kunna skratta åt hans skämt och tvärtom, han måste ha ett hjärta av guld för annars äter han upp mitt....
Sist men väldigt viktigt är att han har ett mål i livet eller ännu bättre att han uppnått dem.

Jag är så kramsugen och vill bara kunna ge all min kärlek till någon som vill ge mig sin. Jag längtar så....
Klart att jag ibland undrar vad de är för fel på mig men kommer inte fram till något bra.

Får se om jag kommer fram till något......  någongång.......

Kram kram

♥ LU ♥

Hemligheter...


(4/2-09)

Det tär på mig, äter upp mig innifrån... Jag vill berätta men får inte :-(.

Är det någon mening att gå tillbaka till ett ex som jag avsluta med?
Han vill, men vill jag???

Mina tjejer var på mitt jobb idag. Det gick och shoppa, efter ett tag kom den stora tjejen tillbaka o sa att hon trodde att vakten följde efter dem. När han kom in så sa jag att det var mina tjejer som han följt efter. Han sa att han fått samtal från någon butik som tyckte det var lite mystiska. Hihihi mina tjejer !!! De är ju rädda för att bara vara tvungna att gå o handla själva, för de tycker det är såååå tråkigt.  

Fick några sms på kvällen från en vän som inte vill vara själv och söker. Men om man inte vet vad man vill hur ska jag då veta?

Natti natt ;-)

♥ LU ♥

Lammkött!!!


(3/2-09)

Lämna tjejerna i skolan sen åkte jag hem o la mig på soffan.....
Sen bar det iväg till jobb. Min första kund gjorde att jag kunde sträcka på ryggen lite extra idag. Hon sa att hon tycker om att handla hos oss, då vi alltid är så vänliga o hjälpsamma :-). Kan man få bättre betyg?

Fick ett sms från en "vän" som jag dejtat. I smset stod det kort och gott: Vill du kramas?
Vad svarar man på det? Jag är utsvulten på kärlek. Men nej, jag har lovat mig själv att jag inte ska trilla tillbaka för någon som egentligen inte vill ha mig för den jag är, utan bara mitt skal. Jag vill vara behövd som den individ jag faktiskt är. 

Jag vill ha någon 24/7 inte 1/31 hihihi.......

Som tur är får jag kramar av mina tjejer :-). Och man kan inte älska något eller någon så mycket som man älskar sina barn.

♥ LU ♥




Soligt!!


(2/2-09)

Då var en dag snart till ende... Livet rusar iväg. Finns det någon pausknapp?
Idag har jag gjort en ansiktsbehandling. Det blir lite som meditation, väldigt rogivande och ger mig mycket god energi.
När man jobbar med det så blir man lite som en psykolog och får lyssna o ge råd (man kanske skulle ta extra betalt för det) ;-). 
Vill bara säga att när man lever i tvåsamhet, glöm inte att njuta av att vara på egen hand ibland!!!!

Tog en fika med en vän som brann för sin fridykning, önskar jag inte var så rädd för djupt vatten!
Skulle ockå vilja njuta av den norska fjorden o se allt vackert där. Men hey livet är inte slut ännu.

Fundera idag vidare på min kräsenhet.... 
Om mannen har en utsida får det mig att vilja ge insidan en chans och är där något så ger det utsidan sin glans.....

För ofta faller man ju för skalet och inte innehållet när man tex köper äpple... Lite klurigare när man köper apelsiner då man hoppas de är söta. Men ibland blir man besviken då man tar en tugga och de visar sig vara sura. 
Med det menar jag att kanske man ska ge alla en chans...... Eller.......... det får jag nog tänka på :-)

Nä nu är det dags för lite middag. 

♥ LU ♥
 

Tänk stort!!!


(1/2-09)

Då är jag här som förstagångsbloggare..... ;-)

Idag har det varit jobb från de jag vakna ur drömmarnas värld...

Vem är då jag? En fråga som kräver ett längre svar men idag får ni ett kort svar.
Singelmamma som söker "The one" om det nu finns någon sådan!!

Är det så att jag är så kräsen? Men visst ska man väl kunna få vara det!?
Att få någon som får mig att skratta åt banala saker är ju mycket värt.
Kan man känna samma känsla som när jag blev kär för första gången i tonåren?
Är det överhuvudtaget samma slags känsla?

Ni får följa med mig på äventyret i min tankar och i riktiga livet......
Välkommen ombord....

LU


RSS 2.0