Ensam....


(28/5-09)

Idag vakna jag med mer värk en tidigare.... Tror inte längre att jag har träningsvärk. Läste på nätet om Borelia. Kan det vara det? Ringde vårdcentralen direkt när de öppna. Fick en akuttid direkt. Berättade om fästingen och om min värk i lederna. Läkaren ville ta blodprov och se vad det visade. Sen fick jag en en antibiotika kur, något väldigt starkt. Jag ska äta den i 15 dagar och får under denna tid inte vistas i solen. Det är trist men får väl jobba destomer ;-).  Jag har ont i fingrar, under fötterna, rygg, nacke och i högra knäet :-(.
Jag känner mig verkligen ensam, det är nu man vill ha någon som tycker lite synd om mig och passar upp mig. Men hey jag är en stark tjej..................

Ledsen♥

♥ LU ♥

Sol i hjärtat.....


(27/5-09)

Här ligger jag i Ronneby i hängmattan och njuter av sol och värme.....Brände näsan:-( som hudterapeut ska man använda solskydd.....Glömde!!! får man säga så????

Det har varit en varm helg i Blekinge....i skåneland var det lite sämre hörde jag. En underbar helg med nya bekantskaper, cyklande, båtåkande, mat, vin, caprinoschka, gräsklippning, tårar, fönsterskrapning, fiat och mycket annat kuligt;-)...........

Hoppade över radhuset då jag tyckte det låg lite fel och att hyran var en tusenlapp för mycket. Men nu har jag börjat leta lite smått igen. Egentligen vill jag att min nästa flytt blir med någon. Är så trött på att flytta då jag flyttade 5 ggr innan jag kom hit. Så detta är bara en lägenhet jag tog som kom först.

Träffade min väninna som mist sin mamma, har inte träffat henne sen det hände och jag blir så tårögd. Hur ska jag överleva när någon som står mig nära lämnar mig. Usch hoppas det aldrig händer.....Kanske går jag precis innan! Nä vilka trista tankar. Jag är ju glad för allt gott jag är med om varje dag, jag älskar ju er alla och inte minst livet...... Kram!!


Idag är det lillstrumpans födelsedag......stort GRATTIS.......♥

Losing you♥

♥ LU ♥


Cykel på köpet.......


(20/5-09)

:-( I dag är det med sorg i hjärtat jag skriver då en av mina bästa väninnor har mist sin mamma i cancer i morse. Alla mina tankar och känslor är med er idag. KRAM

Börja med en frukost på Waynes med min väninna. Sen gick vi på bikinijakt.... Gud vilka bekymmer vi tjejer har...det ska sitta rätt på alla ställe hihihi. Finns så mycket att välja mellan och ändå fastnar man (jag) på något så tråkigt som svart.

Sen avlöste min yngsta syster min väninna. Vi fortsatte jakten men då var det andra kläder. Jag hitta en blus på tro det eller ej H&M!!!! Vet inte när jag handla något till mig själv där senast. Kan det vara 5-6 år sedan. De har jättefina kläder där men jag tycker det är så trist för halva världen går runt i samma kläder. Men syrran sa innan vi gick in att nu ska vi in i en butik du inte gillar..... Och sen mer eller mindre skratta hon när jag handla. hehe

Sen bar det iväg till Elgiganten. Jag skulle köpa 2 cyklar. Fick ett helt otroligt pris 2st för 1000:- .Det var mycket med dessa, först var de inte luft i däcken. Sen visade det sig att jag behöver en speciell cykel pump. Och när jag väl låna en så gick inte ena framhjulet att pumpa. Cyklarna har väl stått för länge, vad vet jag. Så den ena måste bytas. In och ut med dem i bilen, svart var jag om fingrarna ;-). Jaja det löser sig alltid det vet jag.

Sen kom lilla dottern. Alltid så mysigt med sällskap.....Love.....

Miss U♥

♥ LU ♥

Dollar & Diamonds.......


(19/5-09)

I dag vakna jag bredvid någon jag håller av mycket. Känner mig lyckligt lottad.....Härligt att känna så...

Bar iväg med lilla dottern till HD, de skulle ha studiebesök där. Tog en frukost med lillstrumpan i Norra hamnen. Lite kyligt på morgonen. Men älskar som jag sagt så många gånger för, att se båtarna åka iväg ut på öppet hav. Höra ljudet av motorn. Åh vad jag önskar jag hade en båt. Det var länge sen nu.... Kanske en dag kommer det livet tillbaka.

Vid 13.00 kom dottern hem igen och vi körde ut för att köpa present till pappa deras. Grattis till honom. Sen klippte båda tjejerna sig. Jag hade en av mina bästa kunder i salongen. Så mysigt.

Väl hemma fixa jag mat sen kom min vän med deras nyligen släppta skiva "Heartbeats"  lyssna igenom låtarna 2 ggr. Har min favorit Dollar & Diamonds. Vet inte vad jag ska kalla deras musik. Men extra skoj är det ju att de nu verkligen fått tryckt upp skivorna, en stor dröm för killarna. Önskar dem all lycka....

Har en lång helg att se framemot....lite nervös är jag, fråga mig inte varför, men så är det just nu. Hoppas det lägger sig.
Nä, nu är klockan efter midnatt dax att få sin skönhetssömn innan man helt förfaller hihihi.

Fina du♥

♥ LU ♥

Söndag.......

   
(17/5-09)

Då tog vi cykel och inlines runt stan med hållplats norra hamnen ;-). Här dricker jag Frapino därav min "min" kallt ju. Syrran fick ligga på sambon 3 min...hahahahaha.
Det stack hem tidigare än mig. Jag bara njuter i fulla drag av värme, sol och ledighet. Saknas något ..... !?


Nu ska jag snart tvätta och städa :-(...... Får se om det händer något mer idag....Kram så länge;-)

Ja då kom lilla syster yster och jag gjorde en kort ansiktsbehandling på henne. Nu fixar jag lite mat......

Grattis till mellansystern idag på hennes namnsdag;-).

Funderar fortfarande om jag klarar av hyran i radhuset och att bo på första våningen, själv. Är ju lite rädd av mig :-S


Saknad♥


♥ LU ♥


Underbara syster.....


(16/5-09)

Idag var jag på en låååång promenad med lilla syster. Sen hem och in i duschen. Somna sedan på soffan som en gammal tant ;-) hehehe. Syrran sms och undra om jag inte fått något annat erbjudande om mat så kunde jag ta mig ditt till 18.00. Jag köpte med mig glass och tog med en flaska Rosé som jag fick dricka själv. Blev potatisgratäng och kyckling, mycket gott, tack tack. Vilken tur jag har som har er båda ;-)

Sen tro det eller ej så satt jag framför tvn och följde melodifestivalen, haha jag av alla som ratar det alltid. Men man får göra sin värd glad. Och som vanligt blev den jag höll på, SIST! hahaha, jag måste ha en väldigt udda smak. Men jag gilla Finlands bidrag. Påminn mig att nästa år inte sätta mig framför det igen....;-)

Puss♥

♥ LU ♥

Sol i hjärtat.....


(15/5-09)

Sovmorgon....till 7.30 då det kom ett sms från min yngsta dotter hon hade drömt en mardröm att jag hade dött. Stackaren jobbig dröm. Älskar dig.

Åt lunch med en vän och snacka en massa skit. Vädret var underbart, solen lyste så efter lunchen gick jag vidare och shoppade ännu en klänning/tunika. Sms yngsta syrran om hon ville möta upp i stan och bara vara. Vi satte oss i Norra hamnen med min berömda Chailatte....mmmmmums. Såg en kändis men kommer inte på vad han heter.....Lite irriterande. Kommer på det när jag minst anar, hehe. Träffade min FD chef också han berätta att han sålt butikerna och fabrik, ja allt. Nu skulle han resa istället. Det gör han rätt i. Han var dock lite rastlös där han satt. Önskar honom allt gott.

Need more ♥

♥ LU ♥

Rysare......


(14/5-09)

Efter en dag på min salong och därefter jobb på Matas, tänkte jag avsluta med ett skönt bad. Tappa upp ett varmt bad med mycket skum. Tog med en bok som man inte kan släppa. Hoppade i badet låg och njöt av värmen liten innan jag skulle ta tag i boken. Kände på mina ben om det var dax för en vaxning snart! Kände att jag hade något i knävecket....iiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tittade närmare för jag ville trycka bort det och till min stora fasa var det en FÄSTING :-(
Stoppa ner benet i vattnet igen.....tänkte att jag kan väl dränka den hahaha. Jag har aldrig haft en fästing, Men har tagit massor på mina tjejer när de gick på Ur och skur dagis.
Vem skulle nu ta min????? Svaret på det var väl: Jag!! Tog tag i min pincett och rykte bort den och kvar är ett rött litet märke. La den i en liten skål med vatten ska se om den har fått simborgarmärket. Hihihi
Fick jag den i måndags när jag var så snäll o klippte gräset???? Har ju jobbat sen alla andra dagar!

Köpte en söt lite klänning och ett linne idag. Har letat så efter en klänning vet vad jag vill ha för modell men det svåra är ju att hitta den jag har i min fantasi....Kanske får man sy upp en själv......Not.

Be mine♥

♥ LU ♥

I´m back ;-)


(13/5-09)

Blev lite sugen igen....... Så många som börjat blogga och man känner suget.... Vet inte riktigt vad det är! Men det blir ju ens dagbok och jag som skrivit dagbok sen jag gick i andra klass. Älskar att få skriva av mig. Att jag helt plötsligt sluta skriva var ju mest för att människor omkring mig blev elaka och jag som inte vill någon illa.

Jag njuter av livet lika mycket som jag gjorde sist jag skrev.

På jobbet har det varit turbulens. En av tjejerna har fått sparken, mycket trist. Jag kan inte låta bli att tänka att jag hade kunnat rädda alla. Men jag vet man ska ibland vara självisk. Men det är ju inte jag. Håller tummarna för henne och önskar henne all lycka i livet. Kram på dig!

Och våren/sommaren är verkligen på intåg.....Älskar sol och värme.

Min stora tjej har vi firat. Hon är 15 år.....Fattar inte var tiden tar vägen. 15 år!!!! Känns inte så länge sen man var det själv. En härlig tid med allt vad det innebar.

Har fått ett erbjudande om ett radhus. Hon vill byta mot min. Det hade varit så gott med trädgård. Jag saknar det så mycket. Saknar allt pysslande. Äta frukost ute, äta middag ute, grilla, sola och allt jag inte kan göra i en lägenhet. Det är så mycket jag saknar. Hyran var dock lite hög men jag får dra in på annat. Får se vad jag bestämmer mig för. Åh vad jag njuter när jag sitter i någons trädgård.....Älskar doften av nyklippt gräs....havet......tysthet......fågelsång.....Åh ta mig härifrån!

Jag har köpt bästa filmen på länge......Dagboken. Jag grät som bara den. Jag är en hopplös romantiker. Vem önskar inte få så mycket kärlek. Vill också ha någon som älskar med hela sitt hjärta. Wow säger jag bara. Har ni inte sett den, SE DEN!!!

Min vän som inte mår så bra just nu......Önskar jag kunde hjälpa dig med något....Tänker på dig/er mycket. DVD;-)

Like U ♥

♥ LU ♥

RSS 2.0