Underbara du.......


(24/3-09)

Oj vad tiden går fort när man har det bra....

Var ledig fredag, lördag och söndag. I fredags satt minsta syrran och min väninna här.... Vi skulle ut på stan en liten sväng....Svängen höll i sig till 4 på natten....oj oj. Vi var på lite olika ställe. Det var väldigt lite folk ute..... Det e konstigt med svenskar de lever 2 veckor efter lön sen har de inga pengar kvar.... Trist! Men av någon anledning så höll vi oss "flytande" hela natten och jag har alltid roligt. Syrran lämna nog oss vid 2 tror jag, lite dålig koll på tiden så där mitt i natten ;-). På lördagen var jag inte människa förrän vi 16 tror jag :-(. Som man bäddar får man ligga hihihi.

The ONE ringde och tyckte jag skulle komma..... Jag tyckte det lät som en utmärkt idé. Packa en liten väska och körde 20 mil.....det är långt.......... Men det var värt varje meter ;-). Så glad man kan bli att bara få titta in i hans blå och dra honom i det långa håret, ja han har längre hår än mig hihihi. Inte min favorit längd på killar men när det känns så mysigt så kunde han nog haft tuppakam också hahahaha.

På söndagen var vi i hans andra hus och jag hjälpte honom att pyssla lite.... Så mysigt, solen sken och kläderna åkte. Tyvärr var det nog för tidigt att ta av sig jackan för jag fick så ont i ryggen. Blir så när man fryser och spänner sig... Dumt!!! Körde sent därifrån det var en lång bit hem, blä....

På måndagen var det jobb som vanligt efter en ledig helg........!!!!!! Åkte på en utskällning av barnens pappa.... Tänk om man tänkte innan man sa något. Det blir så trist när det blir missförstånd. Han vet att jag uppskattar honom för att han är just Han. Barnen är glada för att vara där och jag får leva med det. Undrar om han vet hur bra han har det!? Önskar han tänkte på att det kunde varit tvärtom. Jag vet att jag inte gjorde allt rätt när jag flytta från landet. En dag hoppas jag det är mig de vill vara hos mesta tiden. Älskar dem mer än något annat. Det gör så ont utan dem. :-( (En tår faller från min kind, det är det tuffaste i mitt liv). Försöker fylla mina dagar med glädje och kärlek till de människor jag möter varje dag. Denna vecka ville den yngsta dottern vara hos mig hela veckan och ingen är gladare än jag. Lyckligare kan man knappt bli.

Har fått 2 högerskor hur tar jag mig ur det??????? (metafor)

Saknar dig♥

♥ LU ♥


Tack för att ni finns alla mina goda vänner...


(18/3-09)

Då har jag varit igång på jobb i 2 dagar och tänk jag klarar av det fortfarande hihi. Det var mycket tung energi i luften....vad kan det vara????

Jag är fortfarande så lyckligt lottad....... ;-)

Idag kände jag så mycket kärlek från mina vänner, vad skulle jag gjort utan er? Jag älskar er, ni är hela världen för mig.

Oj vad jag har fått smak på sushi.... Det blir bara bättre och bättre när jag äter det. Mmm gottis. En av mina väninnor som bara älskar det som fått mig att prova det igen. Hade en dålig upplevelse för en 10 år sedan när jag första gången åt det i stora stan, Stockholm. Fick alldeles för mycket Wasabi på så jag åt en bit sen gick jag hungrig tills det bjöds på godis den kvällen.

Många har undrat vad hjärtan och LU betyder i slutet av varje text. L står för Love och U står för You, hjärtan är min två underbara döttrar ;-)

Nu sitter jag och myser med tända ljus och god mat.

Saknar dig♥

♥ LU ♥


Kärlek är något helt magiskt.......


(16/3-09)

Jaha då var min semester slut.....
Har haft en helt underbar semester med allt från fönsterputsning till utlandsresa ;-)

Har träffat mina väninnor, fikat och pratat om män i största all"män"het.... Shoppat lite med dem också. Det blev en kofta för min del. När vi var på väg in i en av butikerna öppna jag dörren till en mamma med barnvagn. Denna mamma visade sig var vår egen "mat Tina" det som gjorde mig lite så där upprörd var att hon inte tackade. Hade inte tänkt så mycket på det om det varit någon annan men eftersom hon verkar vara en så käck tjej i sina bästa år (lika ung som jag) och dessutom en känd person tyckte jag nog att det hade varit passande med ett TACK!!! Men nej hon ville kanske smälta in i svenska samhället där vi tyvärr inte alltid är så vänliga. Men jag hänger inte läpp för det hihihi......

Tog Benji på promenad. Var hos mina föräldrar och fick massor av kvalitétstid. Jag älskar er så mycket. Är så lyckligt lottad att ha just er som mina förebilder. Puss puss.
Den yngsta systern och hennes sambo kom hem från 2 veckors semester i Thailand. Jag fick ett par "äkta" solglasögon från Dolce Gabbana. Man tackar ödmjukast....

Sist på min semester och som jag längtat efter hela veckan var att "The One" skulle komma. Åh vad jag hade längtat. Alla mysiga sms man fått. Han är en smsare och för mig är det så mysigt då det är lite av dagens sätt att tänka på en och man får det bekräftat många ggr om dagen ;-). I love it! Han hade köpt med sig tre röda rosor som var otroligt vackra, Grand Prix fick jag veta att de heter. Åh vad man kan bli glad. När man inte förväntar sig något mer än att han skulle komma. Hjärtat slog precis som det skulle med några dubbelvolter ;-).

Vi lagade god mat, åkte med båt över till danmark, tittade på båtar då han är väldigt glad för allt med motor (som de flesta män även jag bara det går fort). Har haft ett par härliga dagar med denna underbara man. Han är allt jag kan önska i en man. Känner mig lyckligast på denna jord.
Även om jag längtat så mycket efter honom sen sist och vet att träffas är inte det lättaste (han bor 20 mil från mig och ibland 90 mil då han reser i jobbet) så kände jag mig så harmonisk när han lämna i morse. Vet att vi ses när vi båda kan. Har aldrig känt mig så här lugn. Men jag kan vänta i månader om det skulle vara så.

Think this is love ;-) Puss på dig ♥

♥ LU ♥

Mina nya skor.....


(10/3-09)

Mina nya skor till sommaren..... Vill att sommaren kommer nu....... Springer omkring med dem hemma fram tills jag kan ta av mig strumporna..... ;-)

♥ LU ♥


KAOS.......


(8/3-09)

Hej alla ;-)
Jag hör bara att fler och fler läser om mitt lilla liv, så roligt. Någon uttryckte sig att det känns som att snoka i mitt liv. Men hey jag skriver ju för att ni ska läsa..... Har faktiskt några hemligheter som jag sparar.....

Jag fortsätter att bygga på höjden även om det inte är det lättaste, allt murbruk emellan måste ju ligga perfekt. Ja, nu har jag mött The ONE... Trodde aldrig jag skulle känna så här igen, känner redan tillit och så mycket kärlek. Det är rätt intressant att bara efter ca en månads bloggande har jag hittat rätt. Känner mig lyckligt lottad. Nu har jag allt jag önskade när jag började läsa boken......Så det du önskar kan gå i uppfyllelse om du bara tror på det tillräckligt. Och ALDRIG tänker negativa tankar. Tro mig det går att hoppa över de negativa tankarna.

Vågar jag skriva att jag är kär? Vet man att man är det efter så kort tid? Men tycker mig känna igen känslan från 17 år sedan. Den där känslan av fjärilar i magen, att nästan känna blodet strömma genom venerna och att hjärtat slår fort nästan på väg ur bröstkorgen! The ONE är allt jag nästan inte vågat drömma om, han är den perfekta mannen...... I mina ögon vill säga ;-)

Och i lördags var den 7/3 var det KAOS igen. KAOS är en grupp med tjejer som träffas varannan månad. Vi har ett konto där vi sätter in 200 kr varje månad. Så den månad vi träffas är där 300/person som 2 av tjejerna får disponera på ett bra sätt. Det betyder att de 2 som håller i det ska se till att vi har någon typ av aktivitet och att vi får mat. Starkare drycker får var och en stå för själva.

Är ni sugna på att se foto och vad vi gjort under de 3 år vi varit igång så kan ni logga in på: http://www.kaos.fotoalbumet.com/  logga in. På Namn skriver du Vän  och på lösenord skriver du kaos .

I lördags hade jag så mycket jag skulle hinna med innan kl slog 15.45 för det var då vi skulle träffas. Gick upp tidigt med mina tjejer skulle köra dem ut till min pappa och "mamma". Där åt vi frukost tillsammans. Sen skulle jag hämta min ena syster för mormor fyllde år så vi skulle hinna med henne. Vi hade köpt ett par öronhänge. Sen hem och byta om och packa till vad det nu var vi skulle göra med KAOS gänget. Vi vet bara vad vi ska ha på oss och om det är något annat vi ska tänka på. Det är det som gör det så roligt. Vi får prova på så många nya saker som man aldrig haft i tankarna själv.

Vi mötes utanför SATS gym i Helsingborg. Gick mot Danshuset, aha vi skulle dansa.... Väl inne var det Salsa som stod på listan. Och jag älskar ju den musiken som bara får en att svänga på höfter och älska livet. Vi lärde oss grundstegen, som jag redan kunde då jag gått och dansat Salsa ett tag. Men kände bara att det skulle vara så roligt igen att börja. Jag fick vara man när vi dansa och föra hihi. Men det gick relativt bra ;-)

Sen bar det iväg till Bjuv där 2 av tjejerna bor. Där åt vi en utsökt måltid. Sen när klockan var 20.00 så började ett av det värsta jag vet: Melodifestivalen!!!! Men jag vet att de andra tjejerna älskar det programmet. Så jag satte mig snällt i soffan men pratade;-). Gick inte att unvika höra att det inte var min musiksmak. Som alltid....hihi.
Det blev en lugn kväll med mycket diskussioner. Det som jag är så glad för i denna grupp är att vi är rätt olika och det tycker jag är bra. Är så glad för allihopa. Kram på er om ni läser....

Sen på söndagen blev det en tuff dag med mina tonåringar. :-(  Trodde aldrig jag skulle uppleva en så turbulent dag med dem båda.... Det blev många tårar från oss alla 3. Jag vet att jag måste vara starkare. Men det är lättare sagt än gjort. Puh... men det slutade bra. De är ju mitt kött och blod, ingen som kan älska dem så mycket som jag.

Jag har semester nu, börjar den 17/3 igen. Ska bli så skönt. Njuta av att bara vara och se våren sakta komma närmare....

I´d walk a thousand miles if I could just see you tonight

♥ LU ♥


Drömbil..........


(3/3-09)

Ja då har det gått några dagar.... Det blev lite tufft att skriva varje dag och framförallt att göra det intressant.....
Så nu skriver jag när det är kul och när jag har något att tillföra ;-)

Vad har hänt nu sen sist? Ja det händer saker hela tiden. Och det mesta är underbara saker som händer. Jag ger av mig själv och får tillbaka så mycket. Idag känner jag mig lycklig, känslan påminner om en nyförälskelse. Underbart ;-). Önskar alla människor kunde känna som jag känner nu....! 

Glädje, frihet, kärlek, lycka och skratt något annat bör väl inte livet gå ut på!? Och nu när jag äntligen har allt detta i mitt liv så finns den stora viktiga grunden där. Nu är det bara att bygga på höjden. Det är nu det lätta kommer..... Jag har allt att stå på nu. Och ingenstans är det ostabilt..... Love life.
 
Tack mina döttrar ni är mitt livs mest dyrabara juveler och genom er blotta existens skänker ni mig ljus och kraft åt varje andetag jag tar....LU.

♥ LU ♥

Vill ha dig i mitt liv alltid........


(28/2-09)

Då var det min jobbehelg igen..... Kul... Lite folk för att vara efter lönen!

Var lite sugen på att gå ut i kväll... Men en dag imorgon på jobb också. Så avfärdade det rätt snabbt. Stekte lax och tog ett glas vin i min ensamhet.....en lördag! Men det visade sig att det skulle bli en underbar kväll. Satt som vanligt med den bärbara i soffan medans jag tittade på tv. Msn var på och skrev lite fram och tillbaka till de andra som satt i sin ensamhet. Teknikens värld är bra underbar ibland. Utan datan hade jag aldrig mött den mest underbara vännen. Våra vägar mötes sommaren 2008 den 23 juni ;-). 

Han har blivit en viktig person i mitt liv. Han har gett så mycket av sig själv. Han är i mina tankar många ggr i veckan och har varit det sen vi träffades första gången. Han har så mycket energi att ge och min kropp bara suger åt sig. Han har fått mig att se, att jag faktiskt är den underbara person som jag vill vara och tror mig utstråla. Vi har under denna tid vi känt varandra pratat om det mesta mellan himmel och jord. Jag vågar vara den Jenny som jag vill vara. Jag behöver inte spela något annat för honom. Annars är det lätt att man vill vara omtyckt och vara precis som man tror att andra vill ha en. Och det är absolut fel väg att vandra.

Ja, jag har varit väldigt glad för honom på alla plan och är fortfarande. Han ÄR den perfekta mannen. Ni säger att det inte finns sådana men jag lovar de finns där ute.  Nu är det ju förstås efter min mall..... Då undrar ni varför det inte blev mer. Jag har ställt mig den frågan många ggr. Svaret är väl att, det där sista man ska ha i ett förhållande inte fanns där.......... Nu ljög jag för första gången i min blogg. Jag hade nog velat mer men från hans sida saknar jag något, vet ej vad, men ni som dejtat vet att om det fattas det där sista klicket så går det inte. Men jag tycker om honom för hans ärlighet, vänlighet, mjuka sida, förståelse och framförallt att han finns där för mig.

En tanke slog mig ikväll....Den dagen han inte singel längre då är han inte "min" utan då har han någon annan han delar sina tankar och känslor med. Det blir ledsamt. Mycket!!!

Han berätta att jag är viktig för honom och jag vet att han menar varje ord han säger. Han är ju speciell.

Han är en av mina själsfränder. Om man nu tror på reinkarnation som innebär att en människas själ inte dör med kroppen, utan att hela själen, eller delar av den, kan övergå i en ny kropp, endera i människa eller djur. Jag är väldigt öppen för det tankesättet. Han är en vän som jag tror jag har med mig i alla de liv jag levt och de jag kommer leva, om det nu är så att man vandrar vidare. Han känns liksom så familjär.

Vill aldrig mista honom. Vill höra om allt som rör hans liv. När han gifter sig och skaffar barn, vill ju höra när allt går bra för honom. Dem som jag håller av så här starkt kan räknas på mina tio fingrar.

Oj, det blev mycket om honom idag men han är värd varje ord.

He´s such a rush
I can´t get enough
He´s pumping through my veins
He´s one in a million
(Metro station)


Pratade men min allra första dejt idag, vi hörs lite då och då. Han har mött sin kärlek. Men nu har det gått väldigt galet. Hon har hamnat väldigt snett och ligger inlagd. Hoppas han bara orkar för dem båda.......

♥ LU ♥

RSS 2.0